Föreningen

IK Rex är en gammal anrik klubb som bildades 1909 av bl a bröderna Gösta och Bror Hjorth. IK Rex håller till på historisk mark i Vendel, ca 3 mil norr om Uppsala. Vår idrottsplats heter Ottarsborg och ligger i anslutning till fin skogsterräng med tillgång till elljusspår.

Vi bedriver verksamhet främst inom 3 sektioner; fotboll, skid- och friidrott, och bingo samt en aktivitetskommitté. Föreningen har ca 650 medlemmar och erbjuder ung som gammal ett föreningsliv med mycket god gemenskap.

Sektionerna har egna hemsidor och ansvarar själva för uppdatering av information på dessa. Länkar till respektive sektion finns i menyn.

All information inom IK Rex rörande friidrottsförbundets idrottsgrenar ligger under skidsektionens hemsida, t ex tävlingen Ottarsloppet.

Följ med på plan och i spår där IK Rex fortsätter år efter år ......

Uppdaterad: 30 AUG 2018 13:12 Skribent: Nettan

Postadress: